Arhiva

UGOVORENA IZGRADNJA POSLOVNOG CENTRA „PEVEC“ U BJELOVARU

Ugovor za rekonstrukciju i dogradnju Poslovnog centra „Pevec“ u Bjelovaru potpisan je 01 prosinca 2017. između naručitelja PEVEC d.d. Sesvete i izvođača RADNIK d.d. Križevci.

Za Naručitelja je Ugovor potpisao predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević, a za Izvođača predsjednik Uprave Mirko Habijanec.

PEVEC 3D 01

Trgovački centar biti će ukupne bruto površine 6.058,00 m2, a sadržava prodajni prostor, skladišta i zajedničke uredske prostorije. 

Završetak gradnje je planiran u roku 6 mjeseci. 

Pijkevec

OBILJEŽEN DAN TVRTKE "RADNIK" D.D.

Proslava 68.-godišnjice Dana tvrtke „Radnik“ d.d., Križevci obilježena je svećanošću 28. prosinca 2016. u hotelu „Kalnik“ u Križevcima.

Slika 1

Pored uzvanika, poslovnih partnera, rukovodstva Tvrtke, zaposlenika i bivših zaposlenika – umirovljenika, svećanosti su prisustvovali dobitnici priznanja za neprekinuti rad u Tvrtki, od deset godina, pa nadalje svakih pet godina.

Slika 2

Slika 3

Slika 4

Slika 5

Prigodno je prikazan film o najznačajnijim objektima izgrađenima u protekle dvije godine u Hrvatskoj i Njemačkoj, te su dodijeljene nagrade zaposlenicima za rad u Tvrtki.

Slika 6

Predsjednik Uprave Mirko Habijanec upoznao je prisutne o uspjesima u izvršenju planiranih poslovnih rezultata svih sektora i pozitivnim poslovanjem Tvrtke u 2016. godini, s naglaskom na značajnija ulaganja u nekretnine i obnovu oplatnih sustava, kranova, građevinskih strojeva, vozila i dr.